"Een oplossing voor iedere uitdaging!"

Blijf op de hoogte

Webdesign, SEO, internet marketing, accelerated mobile pages van google...

Facebook vind ik leuk knop

facebook_vind_ik_leuk_knop_dsignonlin.jpg

Denk je wel eens na over het effect van een like? Zomaar wat in het wilde weg liken, gewoon omdat je de ander wilt laten weten dat je het bericht gezien hebt of omdat diegene jouw berichten ook altijd ‘liked’ ? Ondoordacht liken en achteraf spijt hebben, doe jij dat ook wel eens?

Lees verder

Tip: Social media marketing

social_media_marketing_dsignonline.jpg

Inderdaad! Een begrip wat je in deze tijd alsmaar vaker tegenkomt, al is het niet voor iedereen duidelijk wat het precies betekent. Iedereen weet ongeveer wat het is: social media + marketing = adverteren via sociale kanalen.

Lees verder

Hoor je bij de Google "Happy Few"?

happy-few_164127290.jpg

We hebben het hier over een “gebruiksartikel” dat door vele huishoudens veelvuldig wordt gebruikt. Het is haast een stofzuiger; er gaat info in en er komt info uit. Het tussenliggende gedeelte is onbekend, alleen the happy few weten hoe het precies zit.

Lees verder

Robot 2.0

robot_2-0_dsignonline.jpg

Ook benieuwd naar Robot 2.0 ? Lees het nieuwste robot-blog of bekijk de video van BBC over China's robot revolution!

Lees verder

Een kennis heeft mijn website...

heeft-een-kennis-jouw-website-gemaakt-sh_312830753.jpg

Heb jij een eigen zaak en ook iemand in je directe omgeving die voor jou wel even een website in elkaar kon knutselen? We kennen allemaal wel zo iemand… Je hebt al jaren je eigen zaak in schapenwol en schapenkaas en omdat je niet kon achterblijven ben je ook maar een website begonnen.

Lees verder