Webdesign, websites & webshops

Webdesign, websites & webshops

Webdesign | websites | webshops: een doordachte online presentatie is een essentieel onderdeel van de marketing en communicatie naar jouw doelgroep. Jouw website vertelt het verhaal of eigenlijk de 'beleving' van je product, merk of bedrijf. Wij helpen je een professionele en effectieve online beleving neer te zetten.

WEBSITE

Jouw website tot in de puntjes verzorgd... Geen massaproduct, maar jóuw product, dát is waar wij voor staan als specialisten in webdesign! Samen brengen we de wensen, uitstraling, doelgroep en doelstelling van je online presentatie in kaart. Vervolgens gaat Dsignonline jouw site ontwerpen en verder ontwikkelen. We zijn pas tevreden als onze klanten juichen! Bekijk ons portfolio en laat je overtuigen. Of neem contact op voor een prijsopgaaf of afspraak.

WEBSHOPS

Wil je online producten verkopen? Dsignonline, hét webdesign bureau uit Groningen, ontwikkelt verschillende soorten web winkels die je gemakkelijk zelf kunt bijhouden. Zowel zakelijke en zeer uitgebreide webshops als eenvoudige winkeltjes voor de starter met een thuiswerkplek. Onze web shops zijn erg gebruiksvriendelijk, gemakkelijk in beheer en altijd uit te breiden.. Vindbaarheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak en professionaliteit wegen zwaar in het aankoopproces van de bezoeker. Hoe minder obstakels, hoe minder stress, hoe groter de verkoopcijfers. Wij ontwikkelen samen met jou een kwaliteitswebshop die perfect aansluit bij je wensen, het productassortiment, de doelgroep, je doelstelling en je bedrijf.

Er zijn meerdere mogelijkheden om producten te verkopen via de bedrijfssite. Van eenvoudig 'bestelformulier' tot een geavanceerd en betrouwbaar bestelsysteem met online betalen, klanten accounts order- en pakbonnen, facturen, statusoverzichten, goede vindbaarheid en duidelijke aftersales. Benieuwd hoe we samen een winstgevende webwinkel neer kunnen zetten? Bel of mail voor een afspraak!

RESPONSIVE WEBSITES

Aanwezig zijn op mobiele devices wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven en dwingt ons na te denken over de inzet, relevantie en content. We bouwen responsive websites voor alle platformen. Websites die er goed uitzien op mobiele telefoons, tablet, laptop desktop etc. We zorgen dat jouw site op alle verschillende mobiele devices consistent wordt weergegeven. De hiervoor benodigde code ontwikkelen we per schermgrootte (smartphone, iphone, ipad, tablet, etc.). Ook voor Google's Accelerated Mobile Pages kun je bij ons terecht. Iedereen wil toch een website die snel laadt en op nummer 1 staat in de zoekresultaten van Google? 

Webdesign

Fullservice webdesign & mediabureau in Groningen: websites, webdesign en meer.. | Beter scoren in Google? Meer geld verdienen met je website? We hebben een oplossing voor iedere uitdaging!

Op zoek?

Wil je een website laten maken? Zoek je een grafisch ontwerper of webdesigner in Groningen? Heb je een vraag of wil je gewoon eens sparren? Bel of kom langs.

Blog

Contact

Dsignonline

Locatie Europaweg 8
9723 AS Groningen

Locatie Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Correspondentie adres
Van Sijsenstraat 57a
9724 NM Groningen

+31(0)50 7850339
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.